ПРЕДСТОЯЩИТЕ БEДСТBИЯ НА ИДВАЩИТЕ ВОЙНИ

July 12, 2022, 10:48 am, by admin

ПРЕДСТОЯЩИТЕ БEДСТBИЯ НА ИДВАЩИТЕ ВОЙНИ

Гръцки старец разказва за своето видение като на филмова лента.
Пророчеството на някой си Георгий за седемте воини, които записал и разпространявал един брат, се оказало вярно. Всяка от войните ще бъде по-жестока от предишните. Във всяка от войните ще бъдат въвлечени все повече държави, и по такъв начин войната ще обхване все по-голямо пространтство от земното кълбо. Между войните ще има периоди на мир. Жителите на държавите, въвлечени във войните, ще молят Бога за помощ, но техните молитви няма да бъдат чути. Жителите на другите държави, неучастващи във войните няма да се вразумят от нещастието на своите съседи, но вместо това ще се стремят към война и разрушение, за да отмъстят на своите врагове. В края на краищата войната ще обхване целия свят. Навсякъде ще се възцари глад, разруха, нещастия, метежи, грабежи и болести.

Първата от войните била тази, коята стана в Грузия. Гърция ще предостави войска във властта на бъщещия избран Цар.
Русия ще издържи още едно провокационно нападение от страна на Грузия и този път напълно ще я унищожи. За нещастие загубите сред мирното население на Грузия ще бъдат ужасяващи.
Докато руснаците воюват в Грузия, украинците, подстрекавани от американците, също ще започнат да провокират Русия. Турция ще позволят на американските кораби и самолети да навлезат в нейните проливи и във въздушното им пространтство, за да нанесат удари по Русия. От този момент ще започне разплатата за Турция. Много скоро руснаците ще победят украинците /по-точно малкото на брой украинци, които ще се съгласят да воюват с руснаците/. Над Украйна и Черно море за първи път ще има въздушен бой между руснаци и американци и руснаците ще удържат СЪКРУШИТЕЛНА победа.

В Туция ще се установи диктатура, и в същото това време ще се вдигнат на въстание кюрдите. Ще настъпи всемирна икономическа криза. Икономическите системи на държавите ще рухват една след друга и ще престанат всякакви плащания, ще има народни размирици на база икономика и жителите на Европа ще отказват да служат в армията.
/Главният признак за достоверността на пророчеството е, че този разговор стана в 2007 година/.

Америка и Израел ще атакуват Иран. Но войната ще се води и в непосредствена близост до нас: Албания, Хърватия, Босна, САЩ и НАТО срещу Сърбия и Русия.
В Гърция за няколко седмици ще падне правителството и ние ще тръгнем към избори. Точно в този момент управляващата хунта в Турция ще ни нападне.
Черно море ще стане руско езеро, след като бъде превзета и Турция. /Турция ще бъде първата страна, коята ще изпита на гърба си руското секретно СВРЪХОРЪЖИЕ/.
Руснаците ще срещнат съпротива от турските войски и ще бързат да ги победят, докато НАТО не е успяло да им укаже помощ, и бързо и напълно ще ги унищожат.
Преди това руските войски ще влязат в Грузия, Украйна, Армения и Азербейджан, изтласквайки американските войски.
На север руснаците ще нападнат Финландия, Щвеция и Норвегия и ще ги превземат. Това ще стане, затова защото, макар тези страни формално да пазят неутралитет, именно от техните територии ще бъде нанесен първият сериозен удар по Русия, жертви на който ще станат мирни жители. Възмездието, което ще постигне тези страни ще ужаси цялото човечество.

После руснаците ще влязат в Полша, Чехия, Словакия, Румъния и Молдавия. Населението на балканските страни ще вдигне възстание, ще свали своите продажни правителства и ще сключи мир с Русия. Това ще бъдат сърбите и румънците, но не и българите...
След това руснаците ще тръгнат на юг, за да помогнат на своите съюзници –арабите и особено на иранците във войната им с американците.
Американците по това време, след ожесточена борба, ще завладеят цялото крайбрежие на Иран, но не ще могат да се придвижат навътре в страната, тъй като персите отчаяно ще се съпротивляват.
Руснаците ще преминат през цялата Персия и ще разгромят американско-натовката войска. После ще нахлуят в Ирак, Сирия, Иордания, Ливан, Кувейт, и накрая, в Израел.
В това време САЩ и Израел ще направят първи опит да използват ядрено оръжие, но руснаците ще го неутрализират. Това ще предизвика прекъсване на захранването и комуникацията в целия свят.
След това руснаците ще влязат в Египет и ще завземат Суеция канал.

По време на нъстъплението към Близкия Изток руската войска ще премине и през Гърция, но няма да причини на гърците никаква вреда. Затова през Гърция руската войска ще премине много бързо.
Тази способност бързо да се преместват значителни по численост войски на големи разстояния, ще бъде голямо предимство на руснаците. Това ще стане възможно благодарение на нови въздушни апарати, с неизвестна конструкция, приличащи на летящи чинии.
След това руснаците ще преминат на Балканите, за да помогнат на сърбите против нападащите ги натовци, а така също и против мюсюлманските и католически балкански страни, и ще ги победи.

Ще пречупи руснаците и ще ги придуди да разделят своите сили само едно нещо – ПРЕДАТЕЛСТВОТО на китайците. Макар че в началото на войната Китай ще бъде на страната на Русия, впоследствие, прелъстени от най-голямата в историята придобивка – власт над територията на цял Сибир, китайците ще преместят своите войски и, което е още по-лошо, ще позволят на съюзниците да нападнат руснаците в гръб...
/Тези НИЖОЖЕСТВА, които не изпратиха свои войски в помощ на руснаците, сега ще ги пратят против ГЕРОИЧЕСКАТА ГРЪЦКА АРМИЯ, която под предводителството на своя богодаден цар ще вземе участие в битката в Армагедон/.
Но тук тях ги очаква пълно поражение от небесните ангелски сили, които напълно ще ги разгромят.
Цар Иоан, качвайки се на трона, ще продържи да воюва – но този път против китайците.
/Гръцката армия, заедно с няколко съюзника от православните държави, тоест, 100-150 хиляди човека, против армия от 200 милиона? Може ли тя да победи, без явното вмешателство на Господа?/
Огънят, който ще слезе от небето и ще “разтопи” китайците /така го описа този старец/, ще го свалят славните слуги на Господа - светите ангели.
Побеждавайки китайците, царят ще започне да се бие против всички мюсюлмани, отначало в Азия, а после и в северна Африка.

Но ние не сме завършили разговора за Първата война
Руснаците ще влязат и в Източна Тракия, срещу Азиатските земи.
Западните войски ще се настанят в Албания и по Параигнатиевия път /значителна част от който ще бъде разрушен/, и ще започнат да се придвижват на изток. Но понеже ще им бъде трудно да се придвижват по разрушения път /бомбардирани пътища, взривени мостове и постоянни атаки на руснаците/, те ще изхитруват.
Ще отправят по-голямата си част от своите войски по Игнативия път при нас в Гърция. Това ще стане, първо, защото Гърция ще бъде неутрална държава и нейните пътища няма да бъдат разрушени, и второ, че Гърция ще бъде неформален съюзник на Русия.
Руснаците не биха ударили “съюзниците” и дружески настроените държави.

Така и ще стане. Но съюзниците страшно ще ненавиждат гърците, затова че не са против руснаците и не са понесли никакви загуби, в същото време, когато техните страни на Запад са практически унищожени и много от техните близки са загинали.
Голяма мъка ще бъде за гърците, които ще им попаднат в ръцете. По най-дребна причина – например за отговор на въпрос близко или далеко е градът, който те ще задават на всеки християнин или овчар, гърците ще бъдат измъчвани до смърт. Западната войска ще се отклонява от своя път и ще напада големи и малки градове.

Ще се повторят всички гнусотии на Кръстоносния поход. Западните войници ще ограбват домовете, ще изнасилват жените във всички възрасти, ще убиват хора, ще палят ХРАМОВЕ. Ще се гаврят със свещениците и бедствията ще следват едно след друго, защото щом си отиде един западен отряд, след него ще дойде друг...
Единственото спасение ще бъде бягство в планината или гората. Горко на старите, на малките деца, на бременните и сакатите.
Но новите кръстоносци ще получат тежко и гибелно възмездие при стените на Констонтинопол.

В последните дни ще ЗАПОЧНЕ /ще бъде изкуствено предизвикана/ световна икономическа криза, в резултат на която ще рухне системата за кредитиране.
Натовците, поради това, че по Игнатиевия път ще се получат задръствания /старецът ми каза, че ще бъдат около 3 милиона човека/, ще изпратят някои свои части през Тасалия.
Ужасни бедствия очакват жителите на ония области, през които те ще преминат. Селата и долините ще бъдат унищожени, защото те нямат никаква естествена защита. Ще се спасят само селата в подножието на планината Олимп и Киссавос.
Войските, преминащи през Тесалия и по Игнативия път, ще се съединят след Тесалоник. Градът отново ще бъде превзет. Гнусни зверства очакват неговите жители, които за щастие, по това време ще останат малко.
По време на краткото /по време/ гръцко-турско стълкновение не ще загине НИТО ЕДИН гръцки войник.
Но някои ще бъдат ранени.

Войниците постоянно ще държат палци на спусъка. Ще има оръжейна и оръдейна престрелка /особено на островите/ но това ще бъдат неорганизирани атаки.
Турците ще планират завземането на много от големите гръцки острови. Едновременно с това, те ще огранизират размирици сред икономическите емигранти, и на своите ЕДИНОВЕРЦИ ще им предостави въоръжение, което ВЕЧЕ предварително ще бъде подготвено в определени места на нашата страна.
Задачите на метежниците ще бъдат вредителство /взривяване на мостове и пътища, палежи/. На Службата за безопостност на нашата страна обаче всичко ще бъде известно!
Най-опасните вредитества ще бъдат... отравянето на питейната вода във водопроводите.

От информацията, която ще получат турците, ще разберат, че опитът за завладяването на гръцките острови ще бъде разносилно на трагедия за тях.
Тогава те се опитат да действат внезапно, като нападнат материковата Гърция. Туците ще натоварят своите войски на кораби и ще се отправят към местата за разтоварване на войските от Кавала до Атина! Те ще си помислят, че ние сме хвърлили всички свои войски в защита на островите и сме оставили крайбрежието незащитено. Те ще бъдат на две крачки от целта. На шест морски мили от крайбрежието. Но тук ще ги настигне тяхната Гибел.
Виждайки, че завземането на островите е невъзможно, турците ще нападнат Кипър. Там ще станат ожесточени боеве и ще има големи загуби /както във войската, така и сред мирните жители/.
За щастие скоро настъплението на руските войски ще принуди турците да оттеглят ЦЯЛАТА си войска, за да защитят своята страна. Тогава гръцката армия ще освободи окопираните територии. /За съжаление ще има на места етнически чистки/.

Някои братя питаха какво ще стане с Америка.

За съжаление Америка я чака пълно унищожение. От 300 милиона население, което има днес, 90% ще загинат по различни причини свързани с войната.
Всичко това ще бъде по Божие допущение.
Когато попитах стареца как така Господ позволява един народ – руския – да напада ту насам, ту натам, той ми отговори, че всички войни, в които ще участват руснаците, ще бъдат следствие на провокации, на които руснаците ще отвръщат.
Същото ще бъде и с турците. За да не могат да се оправдават пред Господа, “Какво лошо сме направили, че Ти ни унищожи със Своето оръдие – руските войски?”
Господ ще им каже: “Вие сами без всякаква причина нападнахте гърците – това е вашето наказание.”
От този отговор на стареца, аз разбрах, че турците трябва да нападнат Гърция по собствено желание, за да влезе в сила закона на Божията справедливост.

СЪБУДЕТЕ СЕ!
Не си мислете, че това са просто намеци. Мисля, че е дошъл час за подготовка на нашите души. Чрез изповед и причастие.
Един велик СВЕТЕЦ на нашето време и пламенен ПАТРИОТ, малко преди смъртта си, написа три послания.
И благослови да се връчат на трима Главни Управителя.
Действително, след петнайсет години /в благословението било указано точен ден и час/ посланията били връчени на адресатите!
Две в лятото на миналата година, а третото – през есента.

Ето как тези адресати възприеха светите послания:
- Гръцкият Президент, макар в началото да е изпитвал някакви съмнения, нали не е толкова лесно да прочетеш, че след няколко месеца всичко ще рухне, в края на краищата и повече или по-малко действува според указанията в посланието.
- Ръководителят на Армията заплакал, прочитайки посланието. Той си спомнил думите, казани му от светия човек много години преди това. Незабавно изменил военния устав на страната /Тайно и Незабелязано/ по такъв начин, че да противостои на идващите опастности.
Поразително била това, че когато Ръководителят на Армията поискал незабавна среща с Президента, за да го информила, той му показал своето послание и го попитал: “Заради това ли си дошъл?”
- Третото послание било изпратено да Президента на най-голямата православна държава.
За съжаление към него се отнесли не толкова сериозно. Горе-долу информирали Президента за съдържанието на посланието, но той сам така и не го прочел.
Защото при президента на тази страна постоянно пристигат десетки послания, и почти всички те са плод на прелестта. Затова и към посланието на нашия свят човек се отнесли не така сериозно.
Ето какво ще бъде тяхното наказание!

ЗАПОЧНА световната криза
Тя ту ще се увеличава, ту ще се намалява. Враговете ще се опитат да подтикнат човечеството към отчаяние и паника.
Колко от нашите съграждани ще поискат да се вслушат в духовните съвети на нашите духовници, когато загубят своите влогове и спестявания?
Когато ги уволнят от работа?
Когато процентите на техните кредите се увеличат десет пъти за една нощ?
След първия взрив на кризата, след известно време, ще кажат, че всичко е под контрол.
Тогава ще бъде нанесен нов удар, още по-жесток и безжалостен.
Хората ще завършват живота си със самоубийство на работното си място и у дома.
Ще грабят и ще палят магазини и банки.
Икономиката ще рухне.
Ще бъдат въведени невиждани нанъци.
Даже за домашните животни /кокошки, котки, кучета/ ще се плаща данък.
Но идващата война ще преобърне всичко.
Старецът каза, че ние не трябва да се опитваме да запазим парите и скъпоценностите си. Нека всичко това да пропадне. Тези вещи не ще ни спасят.
Не бойте се, не робувайте, когато настъпят тези събития, казва старецът. Господ наш, Неговата Пречиста Майка и всички светии са се хванали за ръце и са обкръжили Гърция.
Всяко враждебно действие против нас ще претърпи неуспех.
Тези, които имат духовник, нека да се съветват само с него.
За тези, които нямат духовник, но вярват в Господа, в тези дни, църковните иерарси на Гърция на извънредни събрания, ще разпространяват спасителни и душеполезни послания.
Когато премине първата буря, нека всеки да се запаси с всичко необходимо.
Нека за всеки член от семейството да има всичко необходимо.Вие, в които има благославеното преимущество на знанието за предстоящите бедствия, а така също и за възраждането на нашия народ /каза старецът на своите духовни деца/ помнете своя свещен дълг да помагате на всеки християнин, който почука на вашата врата.
Ще давате даже от СВОЯТА БЕДНОСТ, а не от излишъка си.
Да бъде проклет този, който откаже да помогне на християнина.
Този, който помисли само за собствените си деца и остави чуждите дечица да умират.
/Такива събития той ни описа/.

Ръката, чукаща на нашите врата, ще бъде не само ръка на гладния, но и ръка на Ангел, който ще ни изпитва, по заповед на Господа.
Проклет да бъде този, който иска пари за това, че приютява гонените, че обезчестява жените.
Благословението на Господа да бъде върху всички вас, които отворите своите домове.
На вас ще ви се струва, че запасите ви от хранат се свършват, но те никога няма да свършат. Ангели Господни ще ви показват къде можете да намерите храна.
Винаги имайте със себе си светена вода.
Само да добавите една капка от нея даже в мътна вода, и да направите молитва, и водата ще стане годна за пиене.

Когато дойде времето да се яде спанак...
Веднъж група военни чакаха стареца при оградата в Панагуда. Накрая те видяха, че старецът идва към тях. Той отвори телената врата на оградата и ги поздрави. След това ги покани да седнат под дървото и започна разговор.
Някой от военните каза:
- Отче, аз повече така не мога – излизам в оставка.
Старецът се обърна към него, погледна го и каза:
- Не, ти няма да излезеш в оставка. Ще командваш нашата войска, когато ни нападнат турците...
Всички се огледали изумени
- И кога ще стане това, отче?
- Когато настане време да се яде спанак... отговори старецът и промени разговора.
Оттогава минаха много години, старецът Паисий почина, а този офицер остана в армията и получи повишение.
Това е днешният Ръководител на Генералния Щаб на Националната Отбрана, г-н Крапсас.

Съществуват ли пророчества? И ако съществуват какво трябва да стане, ако вече е настъпило времето да се яде спанак?...
П.П. Това ми го разказа едва вчера един светогорски монах, без да бърза, с усмивка, и накрая завърши разказа си с думите:
“Нека това накрая да стане, защото не може да продължава повече това, което днес се случва”.

Силните на днешния свят ще излязат пред народа и ще се преструват, че им е жал за простите хора, ще се срещат един с друг и ще вземат мерки по решението на икономическите проблеми. Но в същото време, тайно, те ще правят всичко възможно, за да поведат гражданите и икономиката до пълна разруха.
За да доведат хората до отчаяние, да ги превърнат в животни, готови на всичко за едно парче хляб.
Този, който причини по-голяма вреда, ще получи по-голяма награда.
Техните стопани, слугите на тъмнината, ще ги уверят, че вече всичко се намира под техен контрол, и тях ги чака вечна власт.
Какъвто и порок да има всеки от световните управители, стопаните ще му дадат възможност да удоволетвори този порок с всички възможни средства.
А ако някой не се съгласи във всичко да ги послуша?
Такъв го чака позор и “снемане от кръста”.
Но във висшите нива на властите на тъмнината ще цари ужас и паника. Те ще видят, ще чуят, ще усетят, че от Изток започва да се спуска, да се стоварва, да лети войска от мъже, облечени в бяло.
Спасението на човечеството е в ръцете на нашия Господ.
Паниката сред световните управители ще ги застави да извършат отчаяни опити.
Някои от световните управители няма да сътрудничат със силите на тъмнината и няма да станат техни слепи оръдия. В душата им ще заговори отчасти християнската вяра, отчасти любовта към родината и отчасти любовта към своите семейства.
Те ще оказват противодействие и затова срещу тях ще се опълчат и ще ги убиват /и това ще бъде представено като самоубийство/.

Всичко това, за което аз ви написах, братя мои, го чух от моя старец през миналия празник.
Аз се срещах с него в продължение на много седмици.
Моите опасения се оправдаха.
Старецът се крие. Той избягва публичност.
Пригответе си душите, ми каза той. Идващите изпитания изискват голяма вяра и голямо търпение. Господ наш Иисус Христос е с нас.

Източник: Интернет

© Copyright Grizki.com  2024