Пророчеството на древните от Библията на Колбрин

July 22, 2022, 11:56 am, by admin

Пророчеството на древните от Библията на Колбрин

Пророчеството на древните от Библията на Колбрин

Унищожаването и пресъздаването на Земята не беше веднъж, а два пъти. По време на голямото унищожение на Земята, Бог направи дракон от небето. Драконът беше ужасен и удрян с опашка, дишаше огън и горещи въглища, а голяма катастрофа обзе човечеството. Тялото на дракона имаше яркочервено сияние, а отзад имаше опашка дим. Той хвърляше пепел и горещи камъни, пристигането му предизвика гръмотевици и мълнии, а моретата преляха бреговете им, преляха навсякъде …

Сто и десет поколения трябва да отидат в залеза. Кралствата ще се издигат и падат. Хората ще летят във въздуха като птици и ще плуват в моретата като риби. Мъжете ще преговарят за мир помежду си и това ще бъдат техните дни - дни на лицемерие и измама. Жените ще бъдат като мъжете и мъжете като жените, мъжът ще бъде играчка на страстта.

Хората на влъхвите ще се издигат и падат. И езикът им ще бъде забравен. Страната на законодателите ще управлява земята и ще изчезне в забрава. Те ще завладеят четири четвърти от земята и ще говорят за мир, но ще донесат война. Нацията на моретата ще бъде по -голяма от всяка друга, но ще бъде като ябълка с изгнила сърцевина и няма да бъде издръжлива. Хората на търговците ще унищожат хората, които правят чудеса и това ще бъде тяхната победа.

Tall ще се бори ниско, север на юг, изток на запад и светлина срещу тъмнината. Хората ще бъдат разделени на раси, а децата им ще се раждат непознати сред тях. Брат ще се бие с брат, съпруг със съпруга. Бащите вече няма да учат синовете си, а синовете ще бъдат своенравни. Жените ще станат обща собственост на мъжете и няма да бъдат третирани с уважение. В сърцата на хората ще възникнат неприятности, те ще търсят, без да знаят какво, несигурността и съмнението ще ги притесняват. Те ще имат голямо богатство, но ще бъдат бедни духом. Тогава в движението на Земята и Небето ще има изместване и треперене. Хората ще треперят от страх. И по това време ще се появи Предвестникът на обречеността.

Той ще пристигне незабелязан, като крадец на гробове. Хората няма да знаят какво е това, хората ще бъдат измамени. Часът на разрушителя ще бъде близо. Разрушителят ще се появи и планините ще се разделят и ще бълват огън и пепел. Дърветата ще бъдат унищожени, водите ще погълнат цялата Земя и морето ще заври. Небесата ще горят ярко и червено, а Земята ще бъде с цвят на мед.

© Copyright Grizki.com  2024